Verzendinformatie

Algemene verzendinformatie

In de tabel hieronder vind je de verzendopties, verzendkosten en levertijden.
Indien mogelijk worden bestellingen verzonden als brievenbuspakketje of pakketpost. 
Alle pakketjes worden met de grootst mogelijke zorg ingepakt en indien mogelijk worden er zoveel mogelijk materialen hergebruikt/gerecycled. 

Bestellingen van Steinisch worden standaard met een (brievenbus) track & trace code verzonden. Voor op maat gemaakte artikelen wordt aangeraden dit aangetekend te laten verzenden, wanneer de consument kiest voor verzending met brievenbus track trace ligt het risico hiervan bij de consument (vermist geraakte producten worden niet kosteloos opnieuw gemaakt/verstuurd). Wanneer artikelen vermist raken en een track trace status van 'gesorteerd' of 'onderweg' hebben, zal de ondernemer indien mogelijk overgaan tot een onderzoek en in overleg met de consument tot nieuwe levering overgaan. Wanneer de status 'bezorgd' is bereikt, is de ondernemer niet langer verantwoordelijk en mag er vanuit worden gegaan dat de producten zijn bezorgd bij de consument. (Vanuit de algemene voorwaarden, artikel 11 punt 7.2.) 

Belangrijke informatie over verzending naar andere landen

Steinisch verzend in principe alleen binnen Nederland, woon je in Belgiƫ of een ander land? Neem dan contact met Steinisch op.