Verwenpakket - Arelo & Steinisch

-

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Welke lieve vrouw wil nou niet blij gemaakt worden met heerlijke theesoorten en een leuk armbandje. Dit pakket bestaat uit bloementhee, lieve thee en een leuk armbandje met edelsteen gemaakt door Steinisch sieraden. Leuk om cadeau te geven voor bijvoorbeeld Moederdag, een verjaardag, Valentijn, een jubileum of gewoon zomaar.

De producten zijn leuk verpakt en het bevat een cadeaukaartje waar je zelf een boodschap op kan schrijven. Het pakket wordt per brievenbuspost verstuurd dus je hoeft niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen.

Belangrijk: lees onderstaand de mededeling over de verzending van dit pakket. 

Bevat:

✓ 1x Lieve thee (50gr)

Een heerlijke thee van milde groene thee, rozen en natuurlijk gekleurde suikerhartjes

✓ 1x Bloementhee (50gr)

Een heerlijke zwarte thee vol met bloemblaadjes zoals lavendelbloesem, rozen-, korenbloem en goudsbloemblaadjes

✓ 1x Armbandje met rozenkwarts

Dit armbandje van Steinisch sieraden bevat rozenkwarts en is door de schuifknoop makkelijk aan en af te doen en in maat verstelbaar. Rozenkwarts wordt gezien als de steen van de liefde. De armband is gemaakt van nylon, rozenkwarts en twee kleine 925 sterling zilverkraaltjes.

*elk theedoosjes bevat 3 papieren theefilters zodat de ontvanger de thee altijd kan proberen.

! Belangrijk ! --- Over de verzending:
Lotte en Arjan van Arelo verzenden het pakketje naar jou of naar degene naar wie jij het pakketje wil verzenden. Bestel je alleen het 'Areolo & Steinisch pakket'  kies dan voor de optie 'ophalen' zodat je geen extra verzendkosten betaald. 
Bestel je ook nog een ander Steinisch product (yay!), kies dan wel voor verzenden, Ik gebruik dit bedrag dan op de sieraden netjes bij jou te laten bezorgen!

Created with Sketch.