Contact/Op maat gemaakt item bestellen bij Steinisch

Wil je een op maat gemaakt sieraad bestellen bij Steinisch? Dat kan!
Vul het onderstaande formulier in en beschrijf zo uitgebreid mogelijk wat je graag zou willen bestellen.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op en stuur je wat foto's van de eventuele mogelijkheden.

Heb je een andere vraag? Ook die kun je insturen met het onderstaande contactformulier.
Een email sturen naar info@steinisch.nl is ook altijd mogelijk!

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid en de algemene voorwaarden gelezen en begrepen.

Bestellen, betalen en verzenden

  • Bestellen bij Steinisch kan via de webshop. Betalen gaat gemakkelijk via iDeal of PayPal.
  • Nadat ik je bestelling heb ontvangen, gaat je bestelling zo snel mogelijk op de post en ontvang je daar een bevestiging van. 
  • Wil je een bestelling ophalen in Alkmaar? Kies dan bij de tweede stap in het afrekenproces voor 'zelf ophalen' bij het kopje 'verzending'. Gebruik deze optie ook als je een cadeaubon bestelt. 
  • Verzending gaat met Post NL of DHL, als het door de brievenbus past wordt het verzonden met als een brievenbuspakketje met track & trace code via Post NL. Past het niet door de brievenbus dan wordt het als pakketpost verzonden met een track & trace code via DHL. 
  • Verzenden kost voor alle bestellingen zijn €4,95 
  • Bestel je vanuit België? De webshop biedt hier tot op heden nog geen mogelijkheden voor. Stuur even een berichtje dan zorg ik ervoor dat je toch kan bestellen! 
  • Vragen? Stel ze gerust via het contactformulier of stuur een mailtje/berichtje via mijn social media kanalen. 

Tips voor het behoud van je sieraden


- Doe je sieraden als laatste om, na het gebruik van cosmetische producten zoals crème en parfum.
- Ga niet slapen met je sieraden.
- Doe je sieraden af voor het douchen of zwemmen.

De ph-waarde van je huid is bij iedereen anders, dit is van invloed op je sieraden, metaal maar ook de edelstenen kunnen hierdoor bijvoorbeeld verkleuren en/of doffer worden. 

meet je armand maat op

Armband maat

Meet je pols op met een meetlint, tel daar 1,5 -2 cm bij op. Dit is de maat voor je armband. Geen meetlint bij de hand? Meet je pols op met een touwtje/stukje papier, teken dit af en meet het later na met bijvoorbeeld een liniaal. 

De meeste armbanden (met slotje) hebben een verlengkettinkje en passen dus de meeste personen. Armbanden met elastiek zijn er in verschillende maten. Deze kunnen soms nog kleiner/groter worden gemaakt. Stuur gerust een berichtje voor de mogelijkheden. 

meet je kettingmaat op

Ketting Maat

De afbeelding hiernaast geeft een indruk van de diverse ketting-maten.  
Er zijn verschillende maten ketting beschikbaar bij Steinisch. Sommigen zijn nog te verlengen/in te korten. Stuur vooral een berichtje voor de mogelijkheden. 

Tips om de ringmaat op te meten

Ring maat bepalen

Het gemakkelijkste is de ringmaat op te meten met een schuifmaat (gereedschap). Schuif deze tussen de ring en lees af wat de diameter is, doe dit een aantal keren zodat je zeker weet dat je de juiste diameter hebt. Het aantal millimeters is je ringmaat.

Een andere manier: 
Leg een passende ring op een meetlat/liniaal en kijk naar het aantal mm wat je in de binnenzijde van de ring ziet (neem de rand dus niet mee). Het aantal millimeters is je ringmaat. 17mm is ringmaat 17, 18,5,mm is ringmaat 18,5. Meet dit het liefste met een smalle ring en niet met een ring die hoger is dan 0.5 cm. 

Let op dat een brede ring strakker kan aanvoelen dan een smallere ring, zit de passende ring een beetje krap en val je met de binnendiameter net tussen twee streepjes in? Neem dan de eerstvolgende grotere maat.